Workshop fotografie de călătorie Timișoara 3-5 aprilie 2015
Lector: Cristian Tzecu AV-AFIAP (www.momente.ro)
Parteneri: Ambasada, SinPRO, Foto Modex
Două lucruri bune ni s-au întâmplat în ultimul timp: posibilitatea de a călători spre destinații cât mai speciale, și în același timp, accesibilizarea fotografiei digitale. Din combinația acestora s-au născut imagini de călătorie care își vor găsi locul atât în vitrina cu amintiri, cât și pe paginile noastre de web, Facebook, ori în prezentările destinate prietenilor sau unui public larg.
Investim în călătorii timp, pasiune, bani. Primim în schimb experiențe de neuitat. Mai e nevoie de un pas pentru ca aceste momente, imortalizate pe memoria digitala, să aibă ceva puternic de povestit. Acest pas se poate concretiza in primul week-end al lunii aprilie!
Pentru ca acest workshop să se desfășoare bine, numărul participanților este limitat la 10. Nu au mai rămas locuri disponibile.
Una din participantele la workshop este câștigătoarea tragerii la sorți din cadrul Salonului Fotografului Român ediția a II-a, organizat de AME Design.
Preț: 275 lei. Participanții la precedentele ture foto cu Cristian Tzecu au o reducere de 10%
Detalii, informații suplimentare: momente.ro/contact
PROGRAM
Vineri 3 aprilie:
18:30-22 prezentare in sală: ne cunoaștem, vă povestesc despre încadrare, despre lumină, despre călătorii și despre fotografia de profil.
Sâmbătă 4 aprilie:
9-10 Noțiuni de bază despre aparatul foto
10-12:30 lucrăm pe teren.
12:30-14 evaluăm imaginile realizate.
14-15 pauză de masă – vă sugerez să mâncăm împreună la un restaurant pe care îl alegem de comun acord.
15-17.30 lucrăm pe teren
17:30-20 evaluăm imaginilor realizate, și vă povestesc atât despre fotografierea oamenilor cât și despre povestea pe care ne-o transmite fiecare imagine.
20:30- fotografie de noapte – nu uitați trepiedul!
Duminică 5 aprilie:
9-11 Lucru pe teren –fotografiem oameni
11-13 evaluăm imaginile realizate, apoi expun noțiuni de editare digitală
13-14.30 pauză de masă – mâncăm împreună?
14.30-18.30 povestesc despre editarea digitală a fotografiilor, formate ale imaginilor, folosirea Internetului pentru mediatizarea imaginilor. Ne despărțim știind că ne vom revedea curând!
Nivelul de adresare: începător – mediu. Este necesară cunoașterea echipamentului fotografic personal, se recomandă cunoașterea noțiunilor de timp de expunere, diafragmă, sensibilitate (ISO) – deși le vom discuta și noi la workshop. Pentru editarea imaginilor este necesar un laptop, iar pentru fotografia de noapte, un trepied. Manualul tehnic al aparatului poate fi util.