Prima pagină » Servicii » Educație fotografică - workshop-uri, cursuri » Tură foto în Turcia: Istanbul, Cappadocia. 26.12.2015 – 03.01.2016

Tură foto în Turcia: Istanbul, Cappadocia. 26.12.2015 – 03.01.2016

Tură foto împreună cu Cristian Tzecu

O tură foto pe care am mai organizat-o în urmă cu doi ani. A fost atât de rodnică în fotografie de oameni și locuri în Istanbul, și fotografie de peisaj în Cappadoccia, încât era inevitabil să revin acolo.

Partener: SinPRO

Număr maxim de fotografi: 10. Număr minim: 5. Însoțitorii fotografilor sunt bineveniți. Participanții la precedentele workshop-uri și ture foto au o reducere de 5%.

In front of the Blue Mosque

 

PREȚURILE depind de numărul de participanți, astfel: pentru 5 fotografi: 945E/pers   6 fotografi: 850E/pers   7 fotografi: 790E/pers   8 fotografi: 735E/pers   9 fotografi: 695E/pers   10 fotografi: 670E/pers.   Prețul pentru însoțitori este fix, 515 E.

Prețurile includ cazările (trei nopți în Istanbul, trei în Goreme), deplasarea cu autobuz confortabil de noapte de la Istanbul la Goreme și retur, zborul cu balonul în Goreme, vizitarea moscheei Aya Sofia, croaziera pe Bosfor.

Prețul nu include drumul până în Istanbul. Din motive de operativitate, prețul nu include mesele, pentru că asta ne face mai mobili – mâncăm unde ne place și ce ne place, iar prețurile la mâncare în Turcia sunt similare cu cele de la noi. De asemenea, prețul nu include asigurarea de sănătate (e musai să o aveți), intrarea în alte muzee și obiective turistice, transportul local în Istanbul și alte cheltuieli personale (cadouri, suveniruri, etc).

Impresii ale participanților la raidul precedent.         Ce mi-a plăcut mie acolo, atât de mult.

 

ÎNSCRIERI, AICI. Înscrierea este realizată după completarea formularului din link și plata unui avans de 800 lei în contul RO13 BPOS 3600 3757 727R ON01  deschis la Bancpost pe numele Cristian Țecu cu mențiunea “Turcia”

 

Everyone is a photographer in Hagia Sophia.

 

PROGRAM

Sâmbătă 26 decembrie

Dimineața: Întâlnire în Istanbul.  Ceai și povești despre noi. Primele fotografii, în zona Moscheei Albastre, apoi în zona podului Galata (Eminönü). Seara dăm o fugă pe malul asiatic.

Maidens' Tower, seen from the Asian shore

Duminică 27 decembrie

Dimineața: Plimbare cu vaporul în Strâmtoarea Bosfor, apoi vizită fotografică la Hagia Sophia.

Dupămasa și seara : fotografie urbană în zona İstiklal Caddesi.

Cruize on the Bosphorus

Luni 28 decembrie

Dimineața fotografiem în Bazar, iar după prânz, în zona Moscheei Süleymaniye

Seara: Plecare spre  Cappadocia (Nevșehir – Göreme) cu autobuzul (740 km)

Love Valley, Cappadoccia

Marți 29 decembrie

Dimineața: Sosire în  Göreme și cazare în hotel – grotă, odihnă.

Dupămasa și seara : Love Valley (3 ore de mers).

End point of the Rose Valley tour.

Miercuri  30 decembrie

Ne trezim de dimineață să fotografiem decolarea baloanelor, iar după micul dejun facem o tură prin Muzeul în aer liber. Revenim acasă prin Rose Valley.

That's why you will join this tour!

Joi 31 decembrie

Încheiem anul calendaristic cu un zbor cu balonul, apoi, după masă, cu o tură la Pașabag. Serbăm anul nou într-un restaurant.

Pașabag is beautiful anytime.

Vineri 1 ianuarie

Zi deschisă pentru orice tură ne dorim. Seara ne întoarcem în Istanbul

Cappadocia and the Ercies Dag volcano

Sâmbătă 2 ianuarie

Zi deschisă pentru orice dorim să fotografiem (și să cumpărăm) acolo. Cină de rămas bun.

Everyone in Istanbul has a story.

Duminică 3 ianuarie

Plecăm spre casă, vom avea multe imagini de editat și de expus!

Programul este orientativ, adaptabil, și poate suferi modificări minore. Zilele din Cappadocia vor fi mai reci, dar zăpada poate arăta bine în fotografii – echipamentul trebuie să fie adecvat. În fiecare zi va avea loc câte o discuție asupra imaginilor realizate în ziua precedentă. Minim 8 ore pe zi la dispoziția fotografilor.