Prima pagină » Servicii » Educație fotografică - workshop-uri, cursuri » Portret. Workshop 9-13 martie 2017

Portret. Workshop 9-13 martie 2017

“Fotografilor le e mai teamă de oameni decât oamenilor de fotografi”, o părere pe care am văzut-o pusă în practică de prea multe ori. Gata, din 9 martie lăsăm temerile deoparte și ne apucăm cu drag de fotografiat semeni. Nu doar poze „furate” cu un teleobiectiv greu, ci imagini în care investim căldură, atenție și răbdare. După patru zile împreună, fotografiile tale vor fi mai încărcate de poveste, de sensibilitate și de personalitate.

Patru zile, petrecute la Ambasada, (în Timișoara, desigur), structurate astfel:

Joi, 9 martie, 18-21 Despre portret în general, aparatură si obiective, despre noi

Vineri, 10 martie, 18-21 Despre lumină. Mai mult despre lumină.

Sâmbătă, 11 martie, 10-18. Despre compoziție, despre reportaj vs studio. Tot despre portret și în timpul prânzului (13-14), iar apoi despre relația cu subiectul – exerciții practice cu diverse tipuri de lumini, obiective, fundaluri. Modelele Camelia și Marcel ne vor sta la dispozitie toată ședința foto. Despre povestea și poetica portretului, la capăt de zi.

Duminică, 12 martie – e rândul vostru să puneți în practică ce am povestit.

Luni, 13 martie, ne revedem între 18-21,ca să povestim pe baza imaginilor voastre făcute duminică, și să încheiem cu câteva noțiuni de editare specifice

Partenerii de la Foto Modex vă vor printa o imagine făcută de voi, format 20/30.

Înscrieri, aici. Numărul de locuri e limitat la 12. Toate locurile au fost ocupate. Dacă nu ai apucat să te înscrii și te-ar interesa un astfel de workshop, dă-mi un semn la 0722962590, sau pe Facebook.

Preț: 285 lei. Participanții la precedentele cursuri/ture au o reducere de 5%