Prima pagină » Servicii » Educație fotografică - workshop-uri, cursuri » Tură foto în Podișul Mehedinți 31_martie – 2_aprilie_2017

Tură foto în Podișul Mehedinți 31_martie – 2_aprilie_2017

Podișul Mehedinți – Tură fotografică împreună cu Cristian Tzecu

O lume aparte, la granița dintre ancestral și digital, într-o schimbare rapidă. Podișul Mehedinți ne oferă, dincolo de peisajele ce trec de la blând la sălbatic, oameni cu povești vizuale puternice, încărcate de contrast și de presiune a unui timp ce pare să nu mai aibă răbdare.

Subiecte foto: Oameni, case, ateliere și vechi biserici, munți și intrări în peșteri, dar mai ales poveștile lor pe cale să fie uitate.

PROGRAM

Vineri 31 martie:   13:00 Întâlnire în Baia de Aramă, urmată de un prânz cu discuții foto, cazare în Ponoarele și mai apoi fotografiere în Răiculești.    20:30, cina, urmată de fotografie de noapte și de evaluarea imaginilor

Sâmbată 1 aprilie:  8:30-18:30 Tură în Ponoarele (la biserica de lemn – ne-o deschide clopotarul Nicolae), la nea’ Vasile tâmplarul, la tanti Maria. Prânz urmat de fotografii în Câmpul de Lapiezuri (nea Gore vine special cu calul, pentru atmosferă)   20:00 Cina, urmată de evaluarea  imaginilor   22:30 Fotografie de noapte sub Podul lui Dumnezeu.

Duminică 2 aprilie:   8:00-13:30 Fotografii în Izverna, și la Seliște, unde nea Gheorghe ne arată moara de apă, și unde alt nea Gheorghe ne deschide una din cele mai frumoase și vechi bisericuțe de lemn.   13:30  Masa de prânz și evaluarea  imaginilor realizate    15:00 Încheierea turei în Bratilovu, la casa familiei Victoria și Ion Suciu.

Înscrieri, aici. 10 locuri sunt disponibile pentru fotografi, din care trei sunt deja ocupate.  Prezența însoțitorilor e binevenită.

Prețurile sunt următoarele: însoțitor 250lei

Fotografi: 850lei/persoană pentru un grup de 5 fotografi, 670lei/persoană pentru un grup de 7 fotografi, respectiv 540lei/persoană pentru un grup de 10 fotografi, participanții la precedentele ture foto/cursuri cu Cristian Tzecu vor avea o reducere de 50 lei.

Prețul include cazarea 2 nopți (camere duble și/sau cu pat matrimonial), micul dejun (bufet suedez). Prețul nu include transportul, mesele de prânz și cină. Stabilim de comun acord unde mâncăm de prânz și cină sâmbătă și duminică.

 

Luna în primul pătrar va apune înainte de miezul nopții, perfect pentru astrofotografie. Vremea în zonă.