Prima pagină » Servicii » Educație fotografică - workshop-uri, cursuri » Praga. Tură foto. 28 nov-1 dec 2014

Praga. Tură foto. 28 nov-1 dec 2014

O tură europeană prin excelență: fotografie de stradă și de arhitectură în Praga, de zi și de noapte. Cu Cristian Tzecu.

 

Castelul Praga, Podul Carol, Primaria, Ceasul astronomic, Centrul vechi, Turnul Jindrisska, Catedrala Sf. Vitus, Cartierul evreiesc, picturile lui Mucha, piața de Crăciun, expozițiile foto, berea și absintul sunt doar câteva dintre atracțiile acestui oraș care la început m-a surprins, iar apoi mi-a stimulat apetitul fotografic. Diferit la fiecare oră, a fost fotografiat de milioane de turiști – doar e una din cele mai căutate destinații europene. Sper ca această tură foto să ne facă să vedem Praga cu ochi creativi, cu o perspectivă personală și cu inima deschisă – vom avea cu ce imagini să revenim acasă!

Tură destinată oricărui posesor de aparat foto, indiferent de nivelul profesional. Număr maxim de fotografi: 10. Număr minim: 5.

Însoțitorii fotografilor sunt bineveniți. Participanții la precedentele workshop-uri și ture foto cu Cristian Tzecu au o reducere de 5%.

Prețurile variază în funcție de numărul de participanți:

FOTOGRAFI: 5 pers: 300Euro   6 pers: 275Euro   7 pers: 245Euro   8 pers: 230Euro   9 pers: 220Euro   10 pers: 210Euro

ÎNSOȚITORI:  135 Euro/persoană

Nu mai sunt locuri disponibile.

In cazul în care mi se asigură transportul, prețurile scad considerabil, la fel dacă cele trei locuri din mașina mea se ocupă de participanți.

 

Prețurile includ cazările (3 nopți în Praga), și asistența fotografică pe tot parcursul turei.

Prețul nu include drumul până în Praga. Din motive de operativitate, prețul nu include mesele, pentru că asta ne face mai mobili – mâncăm unde ne place și ce ne place. De asemenea, prețurile nu includ asigurările de sănătate –  e bine să le aveți, intrările în muzee și la obiective turistice (estimez 35€), și alte cheltuieli personale (cadouri, suveniruri, etc).

PROGRAM

Vineri 28 noiembrie    

Ora 18 : Întâlnire în Praga. Bere pragheză și povești despre noi. Primele fotografii de noapte.

Sâmbătă 29 noiembrie  și duminică 30 decembrie

Fotografii de zi și de noapte în zona veche pragheză și în cartierul evreiesc.

Luni 1 decembrie 

7:30 Fotografii de dimineață. Orele 11:00 – plecarea spre casă.

 

Programul este orientativ, adaptabil, și poate suferi modificări minore. În fiecare zi va avea loc câte o discuție asupra imaginilor realizate în ziua precedentă.

 

Pentru informaţii suplimentare

Persoană de contact: Cristian Tzecu

Email: contact@momente.ro

Telefon: 0722 96 25 90