Prima pagină » Servicii » Educație fotografică - workshop-uri, cursuri » Tură foto în Podișul Mehedinți 28 – 30 aprilie 2018

Tură foto în Podișul Mehedinți 28 – 30 aprilie 2018

Podișul Mehedinți – Tură fotografică împreună cu Cristian Tzecu

O lume aparte, la granița dintre ancestral și digital, într-o schimbare rapidă. Podișul Mehedinți ne oferă, dincolo de peisajele ce trec de la blând la sălbatic, oameni cu povești vizuale puternice, încărcate de contrast și de presiune a unui timp ce pare să nu mai aibă răbdare.

Subiecte foto: Oameni, case, ateliere și vechi biserici, munți și intrări în peșteri, dar mai ales poveștile lor pe cale să fie uitate.

PROGRAM

Sâmbată 28 aprilie:   13:00 Întâlnire în Baia de Aramă, urmată de un prânz și mai apoi de fotografiere în Răiculești.  Subiecte foto: Oameni, case, povești și panorame în fapt de oră albastră.  20:30 Cina

Duminică 29 apriliee:  8:30-18:30 Dimineața la târgul din Baia De Aramă, apoi mergem în Ponoarele (la biserica de lemn – ne-o deschide clopotarul), la nea’ Vasile tâmplarul, la tanti Maria. Prânz urmat de fotografii în Câmpul de Lapiezuri (Nea Gore vine special cu calul pentru asta) 20:00 Cina, urmată de evaluarea  imaginilor   22:30 Fotografie de noapte sub Podul lui Dumnezeu.

Luni 30 aprilie:   8:00-13:30 Fotografii în Izverna, la Seliște, unde Nea Gheorghe ne arată moara de apă, și unde alt Nea Gheorghe ne deschide una din cele mai frumoase și vechi bisericuțe de lemn.   13:30  Masa de prânz și evaluarea  imaginilor realizate    15:00 Încheierea turei în Bratilovu, la casa familiei Victoria și Ion Suciu.

Înscrieri, aici. Din 10 locuri disponibile, au rămas 3

Preț : 470lei/persoană. Participanții la precedentele ture foto/cursuri cu Cristian Tzecu vor avea o reducere de 10%.

Prețul include cazarea 2 nopți (camere cu 2 sau 3 paturi) și micul dejun. Prețul nu include transportul, mesele de prânz și cină. Stabilim de comun acord unde mâncăm de prânz și cină sâmbătă și duminică.

Luna aproape plină va fi optimă pentru peisaj nocturn. Vremea în zonă.