Prima pagină » Servicii » Educație fotografică - workshop-uri, cursuri » Apusenii Albi – Tura foto 2-4 martie 2018

Apusenii Albi – Tura foto 2-4 martie 2018

Apusenii Albi – Tură fotografică împreună cu Cristian Tzecu

Ghețari    2-4 martie 2018

Apusenii nu au contenit să mă fascineze, atât prin lumea subterană bine ascunsă de soare, cât și de soarele din privirile moților. Experiența incredibilă pe care am avut-o fotografiindu-i mi i-a păstrat în gând, cu drag. De aceea mă voi întoarce acolo, alături de voi, pentru trei zile reci dar foarte calde, la Ghețarul Scărișoara, Gârda de Sus, Cătunele Casa de Piatră, Ghețari, Munună, Pătrăhăițești.

ÎNSCRIERI, aici. Au mai rămas 3 locuri.

Ai prieteni fotografi? Dă vestea mai departe şi haideţi împreună! Înscrieri până în data de 20 februarie 2018, orele 22.

PREȚURI:

500lei/persoană. Participanții la precedentele workshop-uri și ture foto au o reducere de 10%.  Prețul include cazare și mic dejun, două nopți, la pensiunea de două margarete a familiei Pașca din Cătunul Ghețari. Prețul nu include transportul, prânzul și cina, accesul în Peștera Scărișoara, și cheltuielile personale. Participanţii sub 18 ani au nevoie de un acord scris din partea părinţilor.

PROGRAM

Vineri 2 martie:   13:00 Întâlnire în Ghețari, urmată de un prânz cu discuții foto și mai apoi de fotografiere în Pătrăhăițești (la meșteri tulnicari).  Subiecte foto: Detalii arhitectonice, planuri generale, fotografie de peisaj și mai ales portrete ale moților.    20:30 Cina, urmată de evaluarea imaginilor

Sâmbată 3 martie:  8:30-18:30 Tură în cătunul Ghețari , cu fotografiere de oameni și peisaje. Vizită foto în Ghețarul Scărișoara. Subiecte foto: Detalii și planuri generale ale moților în atelierele lor, detalii arhitectonice, planuri generale ale Apusenilor, fotografie de peșteră.   19:00 Cina, urmată de evaluarea  imaginilor   22:00 Fotografie de noapte, în caz de vreme bună.

Duminică 4 martie:   8:00-13:30 Fotografii în Gârda de Sus și Ghețar 13:30  Masa de prânz și evaluarea  imaginilor realizate    15:00 Încheierea turei

ECHIPAMENT necesar: *Îmbrăcăminte care să protejeze de frig și zăpadă *Bocanci de iarnă, parazăpezi *Lanternă frontală *Ochelari de soare *Bețele de schi pot fi de folos.  CONDIȚII DE PARTICIPARE: Persoanele sub 18 ani au nevoie de un acord din partea părinților.